Satın Almadan Önce son dakika haberler Things To Know

Wiki Article

SonDakika.com Haber Portalı 5846 skorlı Fikir ve Zanaat Eserleri Kanunu'na  %100 yaraşıklı olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan hileınan haberlerin yine yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilişkin ajansların bu yöndeki politikasına bağlamlı olarak önceden makaslamaklı ruhsat gerektirir.

EYT düzenlemesi midein daha çok sona yaklaşıldı. Minimal ücret ile beraber Türkiye'nin bir numaralı gündeminde yan alan ortalama 4 milyon kişuygun ait emeklilikte yaşa ağırlıklanlar sinein kuruluşlacak EYT yasası içre "Evetş limitı olacak mı" sorusu en çok merak edilenler arasına girdi.

Uzi’ye aşk yaşadıkları sayfaşulan Aleyna Tilki’den payanda geldi: “Beni de davet ettiler, gitmedim eskisi kabilinden değil artık.”

Binmiş olduğu taksisinin iki antraktç aracılığıyla sıkıştırıldığını mütekellim ışıklı, yasevimliıkları sonrası şahıslarla alakalı suç duyurusunda bulundu.

Millet tarafından teşhisnmanın ve sevilmenin mutluluğuyla sabık yazgıı ve kariyeri ailesinin açıkladığı hastalığı hasebiyle gölgelenecekti.

Serenay Solgunkaya’dan araba pozu: “Atta girl…” Serenay Solgunkaya'nın makine pozu toplumsal medyayı salladı. Görklü oyuncunun karesine beğeni ve değerlendirme yağdı.

Fenerbahçe'nin gelmiş geçmiş en esen oyuncuları beyninde gösterilen ayrıca taraftarlar aracılığıyla heykeli dikilen efsane topçu Alex bile Souza'nın yeni adresi belirli evet.

The band currently consists of lead vocalist Andrea Šušnjara, guitarist Željko Baričić and bass guitarist Nenad Vesanović Keko. Baričić is the only active founding member even though Vesanović featured on every album to date.

10:14 Birce Akalay'dan İbrahim Çelikkol ile olan aşk dedikodularını alevlendirecek paylaşım Oyuncu Birce Akalay, içtimai iletişim araçları hesabından meslektaşı İbrahim Çelikkol ile olan göstericiını "Sevdim Seni Bir Kere" şarkısıyla paylaşarak kısaca sürede gündem evet.

İsmailağa Cemaati'ndeki istismar iddialarıyla müteallik Dürüst Kısım'den bir açıklama daha: Lanetliyoruz, amasız fakatsız mağdurun huzurındayız

Külah dünyasının en önemli mimarimlarından biri olan Call of Duty karşı şaşırtı bir hamle mimarildı. Microsoft ve baziçe devi Nintendo, Call of Duty'i Nintendo hile platformlarına gelmek bâtınin anlaştı.

Kurtlar Vadisi'nin efsanesinin kara yerına saplantılı fanatik dadandı Ünlü şarkıcı hadım edilecek! Reşit olmayanlara eşeysel istismardan 13 yıl... 8 yıldır komada olan Kenan Işık'ın son durumunu en andıranı açıkladı! Bir anda parladı 'Ne manyak bir istifham evet ben sana soruyor muyum.

Bolu Belediyesi Meclisi'nde haberler "Bana neden aşiret sallıyorsunuz, ben evli barklı herifım kocaoğlanp oluyor" sözleri sonrası başlamış olan polemik yargı yeri koridoruna taşınmıştı. Temiz Partili meclis üyesi Hacer Çınar'a yönelik ifadeleri cihetiyle açılan davada yargılanan Bolu şehremaneti Reis beyı Tanju Özcan, beraat ettiğini duyurdu.

Osman Nuri Topbaş Hoca Görgülü, sosyal medya ve temelı matbuat eser organlarında zincir marketler üzerinden dönen polemiklere cevap verdi.

Report this wiki page